Дріжджова випічка шкідлива для здоров’я

пиріжки

Вчені прийшли до висновку, що дріжджова випічка сприяє пригніченню імунітету.

Про це написав портал “Новости Ю”.

Медики стверджують, що дріжджі – це стійкий грибок, який виробляють з сірчаної кислоти і хлорного вапна. Вони здатні моментально розмножуватися. Це сприяє витісненню природної мікрофлори патогенною.

У результаті цього організм людини не отримує важливі для життєдіяльності амінокислоти і вітаміни. Тому бактерії і віруси можуть активніше проникати в організм, сприяючи розвитку інфекцій.

Відомо, що дріжджі викликають природне бродіння, у результаті якого підвищується ризик розвитку проблем зі шлунком і кишечником.

Раніше повідомлялося, що фінляндські і естонські вчені можуть визначити за аналізом крові ймовірність смерті людини в найближчі 5 років. Згідно з отриманими даними, 4 біомаркери являються індикаторами прихованої хвороби, запобігти якій тепер можна на початковій стадії.